Als moeder van twee lieve en eigenzinnige meisjes Joya en Kiki heb ik ruim drie jaar geleden besloten om het roer volledig om te gooien. Na jarenlang met veel plezier op kantoor in de Automotive te hebben gewerkt was het tijd om mijn hart te volgen. 

 

Mijn passie voor hospitality, mensen blij maken en gevoel voor schoonheid kan ik tot volledige uiting brengen in dit vak. Hiermee heb ik tevens mijn moeders wens verwezenlijkt. Zij heeft mij jarenlang gevraagd om dit vak alsjeblieft te leren. Na ruim tien jaar kan ze dan ook eindelijk zeggen 'I told you so'.... 'Iedereen is een kind' zegt mijn jongste dochter altijd, want tja 'iedereen heeft een papa en een mama'. En je kan kinderen vertellen wat je wilt maar soms moeten ze er zelf achter komen...

En ja mam, ik ben er nu achter en iedereen mag het weten!

 

En ach onze lieve voeten, in de winter worden ze verstopt en verwaarloosd, in de zomer moeten ze na maandenlang het daglicht niet gezien te hebben gelijk weer shinen en performen. Ze dragen ons hele lijf de hele dag, hopelijk een heel leven lang, brengen ons van A naar B, ze doen alles wat we vragen zonder te klagen. Alle zenuwen van ons lichaam lopen uit in onze voeten. Waarom krijgen ze dan toch zo weinig aandacht en credits? 

 

'Niemand ziet mijn voeten in de winter', 'Ik vind mijn voeten lelijk', 'Ik schaam me voor mijn voeten' enz. Bye bye footshaming! Ik zorg er persoonlijk voor dat je niet 'verliefd wordt op je huis' maar weer verliefd wordt op je voeten, you're welcome! Voor de verzorging en ontspanning van de handen en voeten ben je bij BES aan het juiste adres. 

 

De koffie staat klaar, tot snel in de salon! 

 

Liefs Le Hang